Nu är jag äntligen jag på plats i min nya roll som vd för SEKAB och ser fram emot att nu bli en del av koncernen och vara med att jobba för ett mer hållbart samhälle.

Förnybara kemikalier har en viktig roll att spela för en fossilfri framtid. Jag är stolt över möjligheten att leda ett så innovativt företag som SEKAB, med teknik i absolut framkant och mycket kompetenta medarbetare.

För er som inte känner mig så kan jag passa på att berätta om min bakgrund. Jag är civilingenjör i grunden och har tidigare arbetat inom pappers- och massaindustrin, både i Sverige, på Irland, i Frankrike och i England. De senaste tio åren har jag varit jag produktionschef för SCA Obbola.

På fritiden gillar jag att ägna mig åt olika idrottsaktiviter och matlagning samt fiske på sommartid. Jag bor i Holmsund, är gift med Maud och har två barn, Hanna och Axel. Under veckorna kommer jag bo i en lägenhet i Svartby.

Nu ser jag fram emot att komma igång med mitt nya jobb. Vi ses!